Como Standart D-Matt

472,00 ₴
С НДС

Кровельный модуль BUDMAT

Como Standart

D-Matt

Количество

"Budmat", творець тенденцій та інновацій на ринку сталевих покрівельних матеріалів, в черговий раз виходить за рамки прийнятих шаблонів і з гордістю представляє продукт, який кардинально змінює підхід до естетики покрівлі. Ми створили ідеальний покрівельний модуль Como, де авторські технологічні рішення з багатьох напрямків випереджають рішення, використовувані сьогодні на ринку. Чим відрізняється Como?
✔ завдяки неповторному зовнішньому вигляду і універсальності (позачасовий формі нашого покрівельного модуля, гладкого або з мікрохвиль), покрівельний модуль Como підходить для будь-якого даху, будь-якого архітектурного стилю, а завдяки його симетричності можливий монтаж в залежності від потреб та зручності.
✔ застосоване інноваційне рішення, подвійний згин разом зі зниженим профілем, схожим на штучні елементи - це ще більш плоска покрівля, в той же час зберігає потужний, величний характер. Завдяки формі рельєфу будь-який обсяг дощової води вільно стікають по краю покрівельного модуля без затікань під нього.
✔ виконані заводським способом монтажні отвори і 3D калібраціонні чашечки - це легкий і безпроблемний, а головне без помилковий монтаж. Монтажні отвори гарантують точність з'єднання листів, що додатково впливає на міцність і герметичність з'єднань, а також на одноманітність зовнішнього вигляду всього ската.
✔ додатковий поздовжній рельєф і підгин передньої кромки, на перший погляд, малопомітні, але мають велике значення для остаточного естетичного зовнішнього вигляду даху, виключають необхідність її додаткового захисту.
Como - це, перш за все, безпека на довгі роки - ми надаємо гарантію до 50 років, і єдиними на ринку гарантуємо повторюваність відтінку незалежно від партії листового металу.
 
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: 
Виробник BudMat
Модель BudMat Como Standart
Ширина повна/корисна, мм 1216/1182
Довжина повна/корисна, мм 725/700
Корисна площа, кв.м 0,827
Крок обрешітки, мм 350
Товщина металу (без захисних покриттів), мм 0,50
Вміст цинку, г/кв.м 275
Захисне покриття D-Matt (Arcelor Mitall -Німеччина)
Мінімальний кут нахилу покрівлі, градус 12

Особые артикулы

Возможно, вам понравится